POPULÄRA KURSER

 

Här finner du våra mest populära kurser. Om du saknar något, så hör gärna av dig till oss. Utbudet uppdateras löpande.

Effektivitet

Denna kurs utmanar och ifrågasätter alla begränsningar och konventionella arbetssätt. Vi går igenom teoretiska nyckelkoncept och fokuserar på hur man implementerar dessa i praktiken. Utgångspunkten är att effektivitet ska vara kul, enkelt och avslappnande. Att jobba mer är inte synonymt med att jobba bättre. Att jobba smartare är bättre. Kan man t ex uppnå samma mål genom att lägga 15% av tiden? Och är man verkligen upp till 10 gånger mer effektiv i ett tillstånd av flow?

Förfrågan
Sälj

En organisation är ytterst en grupp människor. En del organisationer håller på med B2B andra med B2C, alla håller på med P2P, people-to-people. Detta är grunden i all typ av försäljning. De mest framgångsrika säljare, oavsett om de kallar sig säljare eller inte, är de som bemästrat det vi kallar ”people skills”. När man inser betydelsen av dessa egenskaper och använder konkreta verktyg för att vässa dem, så tar en helt ny typ av säljare form.

Förfrågan
Ledarskap

En organisation är ytterst en grupp människor. Hur effektiv är en grupp utan ledare, och vad är det för skillnad på en chef och en ledare? Svaret på dessa frågor och mycket mer behandlas i en dynamisk och konkret kurs om ledarskap. Världen är full av chefer – hur många av dem är också ledare? Vi går på djupet med fokus på vad som fungerar i dag. Vilken typ av synergier kan man t ex få genom att leda på rätt sätt istället för att dra eller trycka på.

Förfrågan

Övriga kurser

 

Saknar du något? Skicka gärna en förfrågan.

 

Kursförfrågan