Om Nova
Om Nova

Nova är ett svenskt marknadsanalys- och affärsutvecklingsföretag med global räckvidd. Vi täcker de flesta marknader och industrier och använder oss av ett brett spektrum av verktyg och teknologier.

 

Våra kunder inkluderar allt ifrån globala företag som är ledare inom sitt område till innovativa tillväxtbolag.

 

På Nova brinner vi för insikt. Därför fokuserar vi inte bara på den data vi samlar in, utan framför allt på vilka insikter sådan data kan bidra med, och i slutändan hur dessa insikter kan appliceras i en organisation för att skapa lönsam tillväxt.

 

Vårt kundlöfte är att vara snabba, dedikerade och lätta att arbeta med. Om vi får chans att jobba tillsammans så ser vi fram emot att visa dig vad detta betyder. Tills dess så ser vi fram emot att berätta mer, och uppmuntrar dig att höra av dig.

 

 

Företagskultur

 

Vi tror att ett företags viktigaste resurs är dess mänskliga kapital, och att inspirerade människor är den viktigaste faktorn i ett framgångsrikt företag.

 

För våra medarbetare innebär det att få kontinuerlig möjlighet att växa och utvecklas, att vi omfamnar den senaste och mest effektiva teknologin, och att vi främjar en inspirerande arbetsplats.

 

För våra kunder betyder det att vi levererar tydlig, relevant och handlingsbar information för att kunna fatta bättre beslut.

Erik Nova

Att skapa tillväxt handlar ytterst om att öka bolagets fakturering och sedan att fokusera på den fakturering som ger lönsamhet på sista raden

 – Erik Ahlén, Nova

Några industrier vi har erfarenhet av

Tillverkning & Logistik

Programvara & Teknik

Konsumentelektronik & Produkter

E- & Detaljhandel

Fastigheter, Bygg & Smarta städer

Mobil

Energi & Hållbarhet

Life Science

Hälsa & Träning

Fordon & Transport

Bank & Finans

Licensiering

Big Data

Mode & Kosmetika

FMCG

Utbildning

Läs mer kring vad vi gör på Nova

Läs mer om affärsutveckling.

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster, tveka inte att ta kontakt med oss.

Lär dig mer